Categories Menu

Zanglessen

BarlCH,SINGENDERMannWelkom in de boeiende wereld van de zang .
Achter de wens: “ik wil mooi leren zingen” schuilen vaak heel verschillende motieven.

De één wil graag in een goed koor zingen, de ander zijn gevoelens uiten. Iemand wil de tonen leren treffen en de wijs houden, de volgende komt voor de zangstukken. En jij misschien voor weer iets anders. We werken aan repertoire, zoals liederen, aria’s, musicalstukken, wereldmuziek, of wat je zelf meebrengt, bv. een koorpartituur of iets dat je heel graag wilt zingen.

We houden ons zowel technisch met het stuk bezig als met de beleving ervan: wat herken je erin, hoe vertolk je het stuk, hoeleg je er je eigen gevoel in. Daarbij onderzoeken wij niet alleen de muzikale maar ook de theatrale aspecten van het stuk. We werken aan muzikale scholing en noten lezen, als je dat wilt.

Hoe meer jij je thuis ook met het zingen bezighoud, des te meer haal je uit de lessen. De stem is een levend instrument, als je hem regelmatig verzorgt zal hij steeds meer van jezelf worden.

Een zangles kost € 32,00 per 45 minuten (incl. Btw), voor jongeren en studenten € 25,00. Vraag informatie via contact of telefonisch 030 6913443